SAMSUN / CANİK - Gökçepınar İlkokulu

Nis

23  Nisan Ulusa Egemenlik ve Çocuk bayramını öpretmen ve öğrencilerimizle birlikte  büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

Okulumuz öğrencileriyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Bahittin Kahveci tarafından “ Sağlıklı Beslenme “ konusunda TÜBİTAK söyleşisi yapılmıştır. Kendisine katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

18 MART Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü Programı yapıldıı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programımız

Mrt

Okulumuz Türk Patent Kurumundan marka tescil belgesi başvurusu onaylanarak marka tescil belgesi almıştır .Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

Okulumuzda deprem anı tahliye tatbikatı yapıldı.

İlk siren sesiyle  birlikte öğrencilerimiz ilk olarak çök-kapan-tutun yöntemiyle kendilerine güvenli bir bölge oluştururken ikinci siren sesiyle birlikte okulu tahliye ederek güvenli bir alanda toplandılar.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamladık kısa bir mola veriyoruz.

Ock

İlkokul öğrencilerimiz sınıf öğretmenler ile birlikte ;

Samsun Panorama müzesi

Samsun devlet Opera ve balesi

Samsun Gazi Müzesi'ni ziyaret ettiler.

Tutum yatırım ve türk malları haftasını kutladık

Kas

24 kasım Öğretmenler günü kutlama programında emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz çiçek

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85.yılında  saygı,sevgi ve özlemle anıyoruz..

Kas

Kızılay haftası dolayısı ile öğrencilerimizde kızılay farkındalığı oluşturmak için okulumuzda pano hazırlanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı mübasebeti ile okulumuzda Satranç turnuvası düzenlenerek dereceye giren öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından madalyaları takdim edildi.

Cumhuriyetin 100. Yılını okulumuzda coşkuyla kutladık

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuza

Ondokuz Mayıs Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergin ÖZTÜRK hocamız misafir olmuştur.

Samimi ve güzel bir ortamda öğrencilerimizin bütün sorularına cevap veren, her bir öğrencimizle ilgilenen hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.